MISA – VA CONTINUA SĂ EXISTE PDF Imprimare Email
Miercuri, 14 Decembrie 2011 23:56
Share

 

 

 

„Este adevărat ca Ivan Ivanovici a primit o mașină? Da, este adevărat, dar nu era vorba de o mașină, ci de o bicicletă care nu i s-a dat ci i s-a furat și de fapt era vorba despre  Ștefan Ștefanovici…”

 

Succinct, așa ar fi o scurtă caracterizare a unui dialog purtat de Mihai Rapcea și Eugen Mârț (plus alți foști cursanți MISA, de ex. Cecilia Tiz ). Fariseismul  acestor indivizi nu are cum să mai lase loc bunului simț pentru că de fapt bunul simț a devenit pentru ei o putere paranormală greu de obținut.

 

Dincolo de subiectivitatea evenimentelor discutate ca la piață putem observa anumite aspecte de fond pe care se pare că acești foști cursanți nu au curajul să le observe.

Regia este simplă: dorim să-l distrugem pe Gregorian Bivolaru și pentru că de fapt nu vrem să arătăm aceasta, datorită lașității de care am dat dovadă din plin de fiecare dată, am început să inventăm noi și noi acuze astfel oferindu-ne dreptul să aruncăm cu noroi asupra celui care ne-a învățat yoga, ocolind cu mârșăvenie propriile noastre mizerii. Evident, invocăm așa-zisul adevăr pentru a ne justifica acțiunile.

Sloganul folosit : În numele adevărului.

Limbajul : agresiv, vulgar, pervers.

Metoda folosită: amestecul unor părți minuscule de adevăr într-un noian imens de minciuni.

Protagoniști: Mihai Rapcea, Eugen Mârț plus o gașcă de lași ce nu au nimic în comun cu ceea ce ei propovăduiesc sau cu yoga.

Susținere: Presa, SRI.

Dar în realitate ce este de fapt?

Justiția română, în cel de al doilea deceniu al mileniului trei când, teoretic cel puțin, trebuia să fim de multă vreme într-un stadiu dezvoltat, ne confirmă faptul că Gregorian Bivolaru a fost condamnat politic, torturat și abuzat timp de mai multe decenii pentru simplu fapt că și-a permis să practice yoga și în acest fel el a reușit să aducă o altă perspectivă asupra vieții.

Gabriel Andreescu prin cartea sa „Reprimarea mișcării yoga in anii 80” aduce o serie întreagă de dovezi și scoate la lumină documente ce aparțin securității și nu numai, legate de acest subiect.

Deci iată că astăzi este hulit omul care și-a permis să privească într-o altă direcție decât marea masă a populației. Pare de neînțeles de ce se petrece așa ceva, dar totuși pentru cel care are curajul să privescă cu inteligență totul capătă sens.

Să o luăm cu începutul: anii 80 din perioada comunistă ne arată, conform documentelor securității, că avem de a face cu un om ce a reușit să străpungă sistemul și a pus bazele unui grup de rezistență care practica yoga. Acest aspect neplăcut pentru securitate a dus la tortură și la ani grei de pușcărie pe care Gregorian Bivolaru i-a suportat. Cred că vă este dificil să vă imaginați ce înseamnă să fii bătut cu frânghia peste organele genitale sau să vă fie scoși dinții cu bocancii. Probabil că vi se pare că este un clișeu rupt dintr-un film ce ne prezintă realitatea nazistă și totuși aceste fapte au existat în România anilor 80.

Imediat după revoluția din 1989 Gregorian Bivolaru înființează Mișcarea de Integrare Spirituală în Absolut – MISA – așa cum este ea astăzi cunoscută.

Mii de oameni au agreeat această idee fără să își dea seama de ceea ce va urma.

Nimeni nu și-ar fi putut închipui că într-un stat de drept, într-o așa-zisă democrație,  mișcarea yoga, care a fost oprimată în timpul comunismului  să fie la fel de brutalizată.

Probabil că unii foști cursanți ai cursurilor de yoga și-au închipuit, în mod fantasmagoric, că simpla prezență la un astfel de curs, fără ca ei să practice mai nimic din ceea ce li s-a predat, le va oferi transformări majore în viața lor. Evident că s-au înșelat, pentru că yoga are efecte benefice doar asupra celor care o practică în mod consecvent.

S-au născut dintr-o data ființe care au acum  obiceiul de critica vehement practica yoga și pe cel care a promovat yoga în România, mai precis pe domnul Gregorian Bivolaru.

Modul vulgar, pervers și agresiv în care fac acest lucru ține de indivizi în parte și nu are sens să-l mai comentez aici, deoarece studiem fenomenul nu indivizii.

De acest grup minuscul de oameni perverși se folosesc  cei care cu adevarat doresc distrugerea acestei organizații.

De ce se dorește distrugerea acestei mișcări?

Este simplu de răspuns și merită să avem curajul să ne adresăm anumite întrebări de genul:

- cum ar arăta o țară plină de oameni sănătoși?

- în acest caz, ce s-ar petrece cu industria farmaceutică? Dar cu instituțiile ce se hrănesc din publicitate?

- cum ar fi o țară fără droguri și drogați?

- cum ar arăta oamenii dacă nu ar mai fuma? Ce s-ar petrece cu industria tutunului?

Iată doar câteva întrebări ce mă duc cu gândul la bani. Da, la bani, și dintr-o dată putem observa că în spatele acestui sistem sunt oameni care doresc bani. Bani cât mai mulți, putere, influență, imagine de sine  și controlul populației.

Ce a facut Gregorian Bivolaru de merită aceasta ?

- a adus o perspectivă nouă asupra vieții;

- ne-a prezentat o nouă perspectivă asupra sexualității;

- ne-a vorbit despre o credință reală în Dumnezeu;

- ne-a ajutat să înțelegem sistemul manipulativ în care trăim;

- a demascat crimele Francmasoneriei;

- MISA este singura organizație non-profit dintr-o țară de est care are filiale în vest ce urmează aceeași metodologie de lucru ca și în România.

Pentru manipulatori este grav ceea ce a facut Gregorian Bivolaru și de aceea, ca oricare manipulatori „profesioniști”, au decis anihilarea lui prin orice metodă. Asa că l-au arestat, l-au torturat, l-au închis într-un spital de nebuni, i-au aruncat apartamentul în aer, au pus presa să-l transforme într-un monstru, l-au dezumanizat în fel și chip, l-au arestat din nou și până la urmă l-au forțat să ceară azil politic în condițiile în care România adera la Uniunea Europeană.

NU AU REUSIT SĂ-L DISTRUGĂ PE GREGORIAN BIVOLARU – și din acest motiv manipulatorii s-au hotărât să distrugă școala pe care el a fondat-o. Cum? Simplu – Calul Troian, adică din interior. Așa s-au născut în timp nemulțumiții.

Puțini sunt cei care observă că acești nemulțumiți sunt de fapt niște indivizi incapabili să aplice corect yoga, pentru că cel care aplică în mod corect yoga înțelege că adevărata transformare este una interioară și nicidecum una de formă.

Când vorbim despre o transformare interioară profundă ne referim la capacitatea de a trece dincolo de ego-ul tău prin diferitele metode de yoga.

Din păcate acest lucru nu este ușor și, evident, ca oricare pădure care își are și ea uscăciunile ei, și în această școala s-au perindat o serie întreagă de indivizi care s-au prefăcut că vor să practice yoga.

Ceea ce este trist, este faptul că în timp acești prefăcuți, datorită unui ego puternic, s-au transformat în cei care astăzi denigrează această școală de yoga, găsindu-l vinovat pentru eșecurile lor pe Gregorian Bivolaru.

Ar fi simplă soluționarea eșecului acestor indivizi dacă Gregorian Bivolaru ar fi cauza, pentru că sunt convins că dânsul ar găsi o soluție constructivă pentru a o anihila, dar din păcate nu este așa, pentru că această cauză a eșecului fiecare trebuie să o regăsescă în propriul său suflet și de acolo să pornească pe un drum corect. Trebuie doar să alegi – intenția ta clară și fermă este importantă. Ce alegi? Ca în Matrix - bulina roșie sau cea albastră? Drumul nu este ușor și necesită ani și ani de muncă și sunt convins că pentru cel care alege corect și muncește,  rezultatele apar.

O sugestie pentru cei nemulțumiți:

Căutați să faceți și voi măcar 1% pentru oameni din ceea ce Gregorian Bivolaru a făcut. După ce veți reuși să faceți aceasta, atunci cred că o să aveți o altă perspectivă asupra vieții.

Concluzia unui procuror în 2004 –  „Dacă MISA va mai rezista două săptămâni atunci Bivolaru e mare”.

Răspunsul lui Gregorian Bivolaru – „Eu nu vreau să ma laud, dar o dată un lucru început, în eternitate nu are sfârșit.”

 

MISA – VA CONTINUA SĂ EXISTE