Yoga
Congresul yoga PDF Imprimare Email
Luni, 19 Noiembrie 2012 17:14
Share

 

 

Congresul Internaţional de Yoga – Bucureşti, noiembrie 2012

În perioada 22-25 noiembrie 2012 va avea loc la Bucureşti al III-lea Congres Internaţional de Yoga şi Terapii Alternative Orientale şi Occidentale: „Spiritualitatea - Ştiinţa Conştiinţei inspirată de Dumnezeu”. Evenimentul are loc sub patronajul Federaţiei Internaţionale de Yoga şi Meditaţie Atman şi este organizat de Mişcarea pentru Integrare Spirituală în Absolut.

Congresul va reuni conferenţiari din România şi din străinătate: Anglia, Cehia, Danemarca, Finlanda, Germania, Irlanda, Israel, Italia, Portugalia, Ungaria, care sunt instructori de yoga, cercetători sau inventatori, cu vastă experienţă în domeniu, profesori de tantra, ayurveda, terapii alternative, psihologi, medici şi alţi specialişti.

Activităţile vor avea loc în sălile Str. Dimitrie Pompei Nr. 3-5 şi Str. Oteşani Nr. 16.

Intrarea la evenimentele din cadrul congresului este liberă şi gratuită.

Pentru detalii suplimentare despre program accesaţi:

http://internationalyogacongress.net/ro/

Toate evenimentele pot fi urmărite pe site-ul www.misatv.ro.

Precizări foarte importante pentru mass-media:

Organizatorii roagă reprezentanţii mass-media să ţină cont de faptul că la toate activităţile congresului înregistrarea, filmarea şi fotografierea sunt strict interzise. Această regulă este necesară datorită campaniei mediatice negative la care a fost supusă şcoala de yoga MISA în ultimii 20 de ani.

Va exista o supraveghere discretă în toate sălile din partea organizatorilor pentru a asigura respectarea acestei reguli. Persoanele care vor fi surprinse încălcând această regulă vor fi excluse imediat de la toate activităţile congresului şi materialele lor (înregistrări, filmări sau fotografii) vor fi confiscate.

Accesul presei la toate activităţile congresului este permis CU RESPECTAREA REGULII DE MAI SUS (şi anume înregistrarea audio, video sau fotografierea sunt strict interzise).

Dacă doresc, reprezentanţii mass-mediei pot solicita organizatorilor congresului, la finalul fiecărei zile, înregistrările video ale evenimentelor din ziua respectivă. Cei care doresc aceste înregistrări sunt rugaţi să contacteze telefonic biroul de presă MISA.

În acelaşi timp ne permitem să afirmăm cu anticipaţie, prin prisma experienţelor trecute, că unii jurnalişti părtinitori şi răuvoitori vor urmări să încalce aceste precizări expuse mai sus datorită dorinţei lor de a face rău în mod intenţionat. Aceştia nu vor folosi această oportunitate de colaborare corectă şi probabil vor căuta, ca şi până acum, să încalce aceste reguli, urmărind să se strecoare cu camere ascunse pentru ca apoi să realizeze montaje trunchiate astfel încât să poată deforma mesajul real al evenimentului.

Biroul de presă MISA

19 noiembrie 2012

 

 
8 Oct - Ziua Internațională Yoga PDF Imprimare Email
Marţi, 09 Octombrie 2012 17:53
Share
Demonstraţie de posturi yoga în linişte, în Bucureşti, de Ziua Internaţională YOGA

Forţele de ordine au făcut tot posibilul pentru a bloca desfăşurarea acestui eveniment

de Cătălin Dobrescu

Ziua internaţională YOGA nu s-a desfăşurat, pentru yoghinii din Bucureşti, aşa cum ar fi trebuit, şi aceasta pentru că forţele de ordine au interzis desfăşurarea demonstraţiei publice de asane care trebuia să aibă loc cu ocazia acestui eveniment. Deşi aveau toate aprobările necesare şi au fost prezenţi la ora 17 pentru a face toate pregătirile, yoghinii au fost nevoiţi să aştepte o oră jumătate până să primească asentimentul bodyguarzilor din Parcul Tineretului pentru a începe această acţiune.
Citeşte mai mult...
 
MISA – VA CONTINUA SĂ EXISTE PDF Imprimare Email
Miercuri, 14 Decembrie 2011 23:56
Share

 

 

 

„Este adevărat ca Ivan Ivanovici a primit o mașină? Da, este adevărat, dar nu era vorba de o mașină, ci de o bicicletă care nu i s-a dat ci i s-a furat și de fapt era vorba despre  Ștefan Ștefanovici…”

 

Succinct, așa ar fi o scurtă caracterizare a unui dialog purtat de Mihai Rapcea și Eugen Mârț (plus alți foști cursanți MISA, de ex. Cecilia Tiz ). Fariseismul  acestor indivizi nu are cum să mai lase loc bunului simț pentru că de fapt bunul simț a devenit pentru ei o putere paranormală greu de obținut.

Citeşte mai mult...
 
Jurnalistul autohton și yoga PDF Imprimare Email
Joi, 01 Septembrie 2011 14:42
Share

 

 

 

Orice ar face un yoghin, jurnalistul autohton are o singură idee în cap – Sex. Dacă yoghinul mănâncă cu siguranță pentru jurnalistul autohton acel yoghin face sex și nu oricum, în grup pentru că pare mai palpitant. Dacă yoghinul pune în scenă o piesă de teatru e tot sex, dacă face spirală e sex, dacă practică asane evident tot sex face, dacă susține o conferință clar este despre sex.

Mai nou în imaginația bolnavă a jurnalistului autohton yoghinul român răspândește sexul și în alte țări, pentru că probabil, ei nu au așa ceva acolo. În India, în Argentina, în Suedia, peste tot unde poate și el, yoghinul dă năvală cu sexul.

Măi dar ce sex are yoghinul român, super tare, super mare și lung… Peste tot are capacitatea de a strânge un grup și apoi, dăi cu sexul în grup.

Interesantă opinie în capul jurnalistului autohton, nu?

Citeşte mai mult...
 
Revelarea Sinelui PDF Imprimare Email
Joi, 06 Ianuarie 2011 21:24
Share

 
Tabara de Revelare a Sinelui s-a desfasurat in Costinesti in perioada 26 dec 2010 - 3 ian 2011. Pe langa traditionalele conferinte, relatari, meditatii, binecuvantari, spirale, participantii - peste 350 ca si numar -  au beneficiat de surprize exceptionale, aspect ce a oferit taberei o nota specifica, chiar magica as putea spune fara sa ma insel.
Citeşte mai mult...
 
Congresul Yoga 2010 PDF Imprimare Email
Luni, 18 Octombrie 2010 23:09
Share
 
 
 În perioada 13-17 octombrie 2010 școala de YOGA MISA a organizat şi găzduit Congresul Internaţional de YOGA “Dumnezeu ne face semne…”, un eveniment ce a cuprins multe activităţi; un adevărat maraton spiritual în care au fost susţinute 75 de conferinţe şi workshopuri, s-a desfăşurat un concurs inedit de YOGA, s-au vizionat filme şi au avut loc spectacole artistice. Pentru presă, ca de obicei, o orgie... 

Evident frumuseţea este întotdeauna în ochiul privitorului, comentariile fiind de prisos, fiecare având lecţia lui de viaţă pe care trebuie să o înveţe. 

Dincolo de oricare laudă, mă întreb ce l-a determinat pe prof. dr. Sanjeev Sood, de la Dayanand Ayurvedic College din India să afirme următoarele :

“Vreau să vă împărtăşesc ceva foarte profund ce am perceput aici. După India, sunt sigur că aici este singurul loc ce ar putea fi numit Capitala Internaţională YOGA. 
De ce ?
YOGA, sub forma ASANE-lor, este practicată de multe persoane, de multe grupuri în toată lumea. Sunt multe grupuri mari de oameni care practică numai ASANA-e sub formă de YOGA. Dar adevărata ASHTANGA YOGA, în sensul ei cel mai profund, am văzut-o practicată pentru prima oară aici. 
Aş vrea să vă mai împărtăşesc că este pentru prima oară când am văzut aici aceste concepte legate de Karma YOGA şi continenţă; nicăieri altundeva, nici măcar în India, acolo de unde porneşte YOGA nu am văzut aceste aspecte practicate.” 
 
  
 
Consider ca aceste afirmaţii reprezintă încă o dovadă incontestabilă asupra  autenticităţii şcolii româneşti de YOGA MISA.

Nimic mai mult de comentat; probabil ca plini de invidie cârcotaşii şi mai ales vestita “presă liberă” românească vor inventa tot soiul de ştiri care mai de care mai şocante. Este alegerea lor, noi vom privi cu aceeaşi compasiune. 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
Herculane 2010 PDF Imprimare Email
Marţi, 04 Mai 2010 23:24
Share

 
Si anul acesta mii de oameni care practica yoga s-au intalnit la Heculane in cadrul Taberei Internationale de Yoga. Spirala, mai mult celebra decat cunoscuta, ca de alfel si practica yoga, reprezinta deja un simbol al scolii romanesti de yoga MISA. Mii de yoghini fericiti si-au dat mana pentru a constientiza, prin rezonanta, fiinta cosmica ce exista in fiecare. Aceasta modalitate originala de a medita a fost pusa in aplicare pentru prima data in Romania de catre Gregorian Bivolaru. Cei care doresc sa se convinga de efectele benefice ale acestei metode sunt invitati sa participe in cadrul taberelor noastre la aceste manifestari. In acest fel fiecare om care doreste, are posibilitatea sa inteleaga prin practica directa ce se petrece cu fiinta umana atunci cand ea este angrenata in mod constient intr-un joc inefabil al energiilor. Pentru cel sincer, cu siguranta experienta  va fi foarte clarificatoare, in timp ce fiinta obtuza cu siguranta nu va intelege nimic niciodata. In concluzie, sunteti invitati sa experimentati si sa analizati apoi prin prisma practicii personale efectele benefice ale spiralei.
 
Mai multe articole..
<< Început < Anterior 1 2 Următor > Sfârşit >>

Pagina 1 din 2