Impotenții societății PDF Imprimare Email
Duminică, 22 Mai 2011 17:45
Share

 

Prin intermediul unui articol postat pe site-ul postului de televiziune Realitatea TV în data de 22 mai 2011 intitulat ”Ce au mai aflat cercetătorii” aflăm că o partidă bună de sex durează în medie 7 minute. Această concluzie tristă ne este oferită de Society for Sex Therapy and Research, care a efectuat un studiu în domeniu.

 

Din păcate acești cercetători moderni uită din start anumite aspecte importante, legate de relația de cuplu și caută să ne convingă prin așa zisele studii că stupiditățile emise de ei sunt mari adevăruri. Cel mai trist este că marea majoritate a oamenilor încă mai cred în astfel de studii. Să enumerăm câteva aspecte uitate de oamenii de știință:

- Oamenii de știință nu pomenesc nimic de iubire.

- Oamenii de știință uită că unei femei îi este necesar  un timp mai lung pentru a reuși să participe și ea activ într-un act amoros.

- Oamenii de știință uită cum este tratată femeia în actuala societate. De cele mai multe ori este umilită și batjocorită.

- Oamenilor de știință li se pare firesc ca o relație amoroasă bazată pe iubire să fie redusă doar la o banală relație sexuală în care bărbatul pe post de mascul feroce caută să finalizeze cât mai repede.

- Acești oameni de știință nu au citit nimic despre Arta Amorului descrisă de orientali, astfel încât să vadă că se poate și altfel.

- Concluziile lor devin aberante în condițiile în care studiază un eșantion deja formatat pe un anumit nivel.

Pot afirma cu tărie că o femeie vitală, armonioasă, senzuală nu va obosi niciodată atunci când va fuziona amoros, încântată de iubire, cu un bărbat continent sexual perfect.

Ceea ce încă nu știu acești cercetători, sau ignoră în mod voit, este faptul că ființa umană este capabilă să iși folosească potențialul sexual prin transmutare biologică și sublimare. În astfel de condiții în care un cuplu iubitor, fuzionează amoros, folosind continența sexuală perfectă, potențialul lor sexual devine o sursă inepuizabilă de energie ce le animă jocul amoros pe o durată mare de timp. În mod conștient ei pot să facă dragoste ore întregi atingând nenumărate orgasme, fară să iși risipească potențialul sexual.

Referitor la orgasm există un proverb care ne spune: ”Nu există femei frigide ci bărbați NEPRICEPUȚI.”

Consider că a sosit timpul ca această societate să învețe să iubească, să își reconsidere poziția față de femeie, să învețe să facă dragoste.

Tradiția tantrică ne învață să fuzionăm amoros, ne vorbește despre trup, cum poate fi folosit în timp ce facem dragoste. Sunt nenumarate documentare despre orgasm, despre arta amorului tantric și mă întreb oare ce au studiat acești așa ziși oameni de știință?

Studiați Kama Sutra domnilor - Oameni de Știință!

Încetați să mai batjocoriți femeia, iubiți-o și ea vi se va dărui revelându-vă un mare mister.