Sexualitate
Impotenții societății PDF Imprimare Email
Duminică, 22 Mai 2011 17:45
Share

 

Prin intermediul unui articol postat pe site-ul postului de televiziune Realitatea TV în data de 22 mai 2011 intitulat ”Ce au mai aflat cercetătorii” aflăm că o partidă bună de sex durează în medie 7 minute. Această concluzie tristă ne este oferită de Society for Sex Therapy and Research, care a efectuat un studiu în domeniu.

Citeşte mai mult...
 
Lansare de carte Londra PDF Imprimare Email
Miercuri, 17 Noiembrie 2010 11:25
Share
 
 
 
LANSARE DE CARTE: SECRETE AMOROASE ESENŢIALE PENTRU CUPLURILE CARE ASPIRĂ SĂ FIE FERICITE -
ediţie nouă şi îmbogăţită de autor
Londra: Vineri, 26 noiembrie 2010, ora 6pm, Tara Yoga Centre împreună cu Natha Publishing House organizează lansarea cărţii "SECRETE AMOROASE ESENŢIALE PENTRU CUPLURILE CARE ASPIRĂ SĂ FIE FERICITE" de profesor yoga Gregorian Bivolaru, ediţie în limba engleză, nouă şi îmbogăţită de către autor.
 
Detalii pe: www.tantricpathoflove.com 
 
Armonia in cuplu PDF Imprimare Email
Joi, 04 Decembrie 2008 13:53
Share
 
 
 

" Cand iubitul meu se va intoarce acasa, imi voi transforma trupul intr-un Templu al Bucuriei. Oferind acest corp ca un altar al fericirii, parul meu dezpletit il va curata in intregime. Atunci, iubitul meu va sfinti cu prezenta sa acest templu."- Cantecul lui Vaishnav Baul -  

Citeşte mai mult...
 
Continenta sexuala PDF Imprimare Email
Marţi, 02 Septembrie 2008 21:26
Share

Continenta sexuala

 Observ multe discutii legate pe baza acestui subiect si anume: continenta sexuala; nu am studiat foarte multe tratate orientale originale legate de acest subiect, in schimb exista o experienta personala pe care o pot descrie. In primul rand, pentru a putea intelege ce este continenta sexuala, este important sa existe un cuplu care sa se iubeasca, in care afectiunea, tandretea, gingasia sa existe din plin.

Citeşte mai mult...