Masonerie
Circ, minciuna, iluzie si snobism – patru modalitati Masonice de manipulare PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 22 Noiembrie 2008 12:13
Share

Vineri 21 noiembrie 2008 ora 18.00, in cadrul celei de-a xv-a editie a Targului de Carte Gaudeamus am avut ocazia sa lansez volumul trei al lucrarii „Noi semnale şi ordine francmasonice secrete ce sunt transmise prin mass-media”. 

Consider ca nu am elucidat problema masoneriei in Romania, dar fiecare om poate analiza, poate studia, poate observa si apoi in cunostinta de cauza poate decide ce este masoneria. 

Am vorbit deseori despre masonerie, despre ceea ce ea reprezinta. In ciuda unui numar mare de dezvaluiri care au aparut recent, totusi putini sunt cei care isi dau seama ce se ascunde cu adevarat in spatele acestei organizatii malefice asa zis filantropice, dezinteresate sau, mai nou, discrete, care controleaza din umbra politica, economia si viata sociala, la nivel mondial.

Citeşte mai mult...
 
Tributul Lacomiei PDF Imprimare Email
Joi, 16 Octombrie 2008 11:32
Share

 

 

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

Tributul lacomiei il meritam din plin, dar nu este inca tarziu sa ne dam seama de manipularea penibila pe care masonii astazi o exercita asupra populatiei si cred ca a sosit timpul in care fiecare poate realiza in mod obiectiv o analiza reala asupra situatiei. Importanta este decizia pe care o luam dupa aceasta analiza.

Citeşte mai mult...