Marturii
Minciunile lui Gelu Voican despre Gregorian Bivolaru PDF Imprimare Email
Vineri, 28 Ianuarie 2011 17:28
Share
 
 
Imagine preluată din cotidianul Evenimentul Zilei 
 
În data de 28 ianuarie 2011 în cotidianul România Liberă apare articolul ”Gelu Voican Voiculescu şi-a aproximat suferinţa la 748.000 de euro”, semnat de Andreea Pocotila. 
Interesant cum își motivează domnul Gelu Voican Voiculescu acțiunile de informator al securității... Din acest motiv îmi permit o opinie:

Să vă reîmprospătez memoria domnule Voican, aducându-vă aminte amănunte pe care le ocoliți și despre care nu vă place să vorbiți. Un amănunt important este că faceți parte din masonerie. Din acest motiv ați avut de suferit în perioada comunistă. Tot dumneavoastră domnule Gelu Voican în acea perioadă ați dorit să-l aveți în masonerie pe domnul Gregorian Bivolaru. Din fericire pentru noi domnul Bivolaru Gregorian v-a refuzat. 

Dialogul: GV: ”avem nevoie de cărămizi de bază”; BG: ”am o relație la fabrica de cărămizi refractare”, vă spune ceva domnule Gelu Voican? 

Da, este adevărat domnul Gregorian Bivolaru nu v-a îngreunat situația și nu s-a compromis prin a deveni la rândul său un informator al securității și nu a dat nici o declarație împotriva dumneavoastră. În schimb, drept răsplată, dumneavoastră sub identitatea de Călugăru ce ați făcut? Ați cerut supraveghere continuă și muncă de reeducare pentru domnul Gregorian Bivolaru. Mințiți cu nerușinare când afirmați faptul că Gregorian Bivolaru a declarat ulterior că și-a propus să-l omoare pe Ceaușescu. Niciodată domnul Bivolaru nu a avut această intenție în comparație cu domnia voastră care nu este străină de asasinarea familiei Ceauşescu. 
Citeşte mai mult...