Rapcea trompeta pseudoyoghinului PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 21 Septembrie 2013 20:36
Share

 

 

 

Părere personală vis a vis de scrisoriada declanșată de Mihai Rapcea

 

De ceva vreme asistăm la o scrisoriadă ce aparent dorește să facă lumină în comunitatea yoghină. Ipocrizia lui Rapcea în ceea ce privește adevărul despre MISA sau Gregorian Bivolaru nu are sens să o mai comentăm în condițiile în care se știe clar că de fapt poziția lui Mihai Rapcea este una contra lui Gregorian Bivolaru și nicidecum pentru aflarea adevărului.

Mihai Rapcea este martor în cadrul procesului ce se desfășoară la Cluj și este de fapt un martor care a cosimțit să colaboreze cu procurorii care au creat o adevărată socionovelă yoghinească.

 

Mihai Rapcea se pozițioanează ca fiind de fapt cel ce rostește Adevărul, cel care dorește să se facă dreptate, dar de fapt ipocrizia lui fățișă o poate constata și un copil de grădiniță.

”Adevărul” lui Rapcea a devenit un fel de mantra ce încă hrănește grupul antiyoga ce îi colorează blogul personal prin comentarii care mai de care mai acide.

Din perspectiva lui Mihai Rapcea yoga la MISA ba este o făcătură, ba este o chestie bună și Rapcea realizează meditații la unison cu yoghinii aflați în tabăra la Costinești.

Ba Gregorian Bivolaru este un ”prizonier al propriei minți ” ba i-a fost ca un tată, ba a crezut în el, ba nimic nu mai este bun din tot ceea ce Gregorian Bivolaru a generat în această lume.

De fapt care este adevărul tău domnule avocat Mihai Rapcea?

Am tot asistat de multă vreme la demersurile făcute de tine și am căutat să înțeleg ce te animă de fapt în tot ceea ce faci și cred că măcar o parte am înțeles. Te înțeleg că ești supărat pe Gregorian Bivolaru pentru că nu a fost de acord cu tine în anumite privințe, chiar profesionale uneori, te înțeleg că ești supărat că ai fost eliminat din cadrul cursurilor de yoga, te înțeleg că nu ai înțeles nimic  din tot ceea ce ai făcut, pentru că niciodată nu ai făcut cu sufletul ci cu o minte perversă. Dar știi ce nu înțeleg?

Nu înțeleg poziția ta – ba ești creștin ordotox, ba ești legionar în Noua Dreaptă, ba ești victimă a mineriadelor, ba ai fost yoghin sau încă mai ești, așa, aleator, ba ești împotriva homosexualilor, ba faci pe Batman susținătorul homosexualilor, ba ești francmason ținând cont de vestimentația prezentată pe blogul tău, ba ești împotriva guvernului.

De fapt  eu cred așa de departe că acestea sunt semnele unei scindări.

De fapt ești un om nefericit ce se hrănește cu nesaț din necazul altuia.

Cu o maximă ipocrizie îți verși veninul în fel și chip pe orice portiță care ți se pare ție interesantă, nefăcând nimic bun, ci, din contră, nu faci alceva decât niște penibile jocuri de culise.

Într-adevăr dacă acțiunile tale ar fi clarificat ceva sau ar fi adus lumină într-o direcție aș fi zis:” Da a fost bine”, dar din păcate, nu este așa.

În realitate, împreună cu 2-3 informatori fraieri, care vezi doamne, și-au dat viața pentru așhramul yoghinilor, nu faci decât niște valuri mizerabile care împroașcă cu noroi o singură țintă și anume Gregorian Bivolaru.

Trebuie să fii extrem de prost ca să nu observi faptul că fenomenul Greogrian Bivolaru cel puțin în România este  un caz aparte ce reflectă o mentalitate tipic comunistă bazată pe frică și teroare.

Dacă ar fi fost ceva diferit față de epoca ceaușistă, astăzi nu am fi avut parte de un surogat  pe post de democrație sau stat de drept.

Orice om cu bun simț poate analiza modul în care, sistematic, i s-au încălcat drepturile lui Gregorian Bivolaru în România.

Orice om cu bun simț poate observa atrocitatea cu care se desfășoară un spectacol imens : Vânătoarea lui Gregorian Bivolaru.

Câți bani, câte resurse umane, cât timp se alocă și acum în această vânătoare? Unde ai mai pomenit să se pună preț pe capul unui om? În ce țară civilizată?

Deci într-o concluzie sumară îți recomand cărțile domnului Gabriel Andreescu și așa poate ai să reușești să elucidezi fenomenul Gregorian Bivolaru în România. Sunt convins că vei avea de comentat la acest articol, sunt convins că nu scap de oprobiul public antimisan, sunt convins că ai motive serioase să-ți versi mai departe veninul.

O întrebare de bun simț domnule Rapcea – Cui i s-a făcut dreptate până în prezent în ceea ce privește cazul lui Gregorian Bivolaru?

Sunt convins că ipocrizia, fățărnicia și perversitatea te vor ajuta să îmi dai răspunsuri pe măsură. Ajutoarele tale de nădejde își vor face și ele bine treaba, așa că eu am să mă opresc aici.

 

PS:

Pentru pseudoyoghini ”suferinzi” – Măi flăcăi, mergeți la casele voastre, nu vă mai prefaceți atât de mult.

Masochismul în formă continuată nu arată altceva decât dorința voastră de a face rău și nicidecum nu reflectă adevărul despre comunitățile de yoghini.

Dacă nu vă mai place ce faceți mergeți unde vreți voi pentru că nimeni nu vă oprește.

Nu afirm că o comunitate de yoghini este una perfectă, că aș fi ipocrit, dar eu locuiesc de 18 ani într-o comunitate de yoghini și sunt fericit.

Evident comentarii o să am o gramadă, sunt convins, pentru că nici nu se poate altfel, dar știu un singur lucru – dacă ceva nu îmi place, nu mai fac – deci măi tovarăși, mergeți acasă și practicați yoga cu Rapcea cum doriți voi și lasați-ne pe noi aceștia, să trăim cum dorim noi.

Nimeni nu vă ține cu forța, nimeni nu vă obligă la ceva, oricând puteți să plecati –nu are sens să vă mai victimizați.