Eveniment Londra 2010 PDF Imprimare Email
Miercuri, 24 Noiembrie 2010 02:01
Share

 
 
 
 
 
 Este minunat faptul că în Anglia poți practica yoga pe stradă în mijlocul orașului fără ca nimeni să te deranjeze; chiar ești admirat. Poliția vine să iți spună să ai grijă de tine, să fii îmbrăcat bine ca să nu răcești, te informează asupra faptului că este posibil ca bagajul tău să fie furat.
 Nici vorbă de autorizație specială pentru a te manifesta public atâta timp cât nu faci ceva rău. Sunt foarte bucuroși pentru că investești timp și efort personal pentru a informa publicul larg. 
Acest mod de publicitate s-a realizat în centrul Londrei mai precis în Leicester Square vis-a vis de Empire Cinema  și a avut drept scop anunțarea evenimentului ce va avea loc în data de 26 noiembrie 2010. 
Evenimentul despre pe care deja l-am anunțat și într-un articol anterior este lansarea cărții ”The Secret Tantric Path of Love to happiness and fulfillment in a couple relationship” ce îl are ca autor pe Gregorian Bivolaru.
Trist dar adevarat, istoria se repeta și ca de obicei ceea ce noi respingem datorită prejudecăților este apreciat extraordinar de mult de către străini. Istoria ne arată că  suntem buni ”specialiști ” în a ne aprecia valorile numai după ce ele au fost recunoscute mai întâi în occident.  
Vă invităm încă o dată cu drag să vă bucurați de acest eveniment  ce va avea loc în Londra.