Impresii
Regula – Din țânțar facem armăsar ! PDF Imprimare Email
Miercuri, 16 Octombrie 2013 14:06
Share

 

Părere personală                                                   fotografie luată de pe net

Am afirmat de mai multe ori, am scris și pe site-ul MISA TV – regulile sunt necesare, își au rolul lor într-un sistem și de obicei ele s-au născut datorită dezordinii și a lipsei de bun simț.

În ceea ce priveste cazul MISA, orice regulă se modifică și a devenit deja o modă să dai în yoghini pe orice cale, să faci din țânțar un armăsar, căci așa-i omul ipocrit, iubitor de bârfă, nu mai ține cont de realitate.

Degeaba explici, explicațiile par să te adâncească și mai mult în negura perversă a unor prejudecăți stupide, întreținute prin bârfă de profesioniști, sau a unor presupuse adevăruri ce nu țin cont decât de propriul nostru ego exacerbat și turat la maxim din dorința perversă de a arăta că noi avem dreptate dincolo de realitatea evidentă.

Citeşte mai mult...
 
Rapcea trompeta pseudoyoghinului PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 21 Septembrie 2013 20:36
Share

 

 

 

Părere personală vis a vis de scrisoriada declanșată de Mihai Rapcea

 

De ceva vreme asistăm la o scrisoriadă ce aparent dorește să facă lumină în comunitatea yoghină. Ipocrizia lui Rapcea în ceea ce privește adevărul despre MISA sau Gregorian Bivolaru nu are sens să o mai comentăm în condițiile în care se știe clar că de fapt poziția lui Mihai Rapcea este una contra lui Gregorian Bivolaru și nicidecum pentru aflarea adevărului.

Mihai Rapcea este martor în cadrul procesului ce se desfășoară la Cluj și este de fapt un martor care a cosimțit să colaboreze cu procurorii care au creat o adevărată socionovelă yoghinească.

Citeşte mai mult...
 
Mesaj important referitor la ceea ce este posibil să se petreacă pe planeta Pământ în următoarele luni PDF Imprimare Email
Vineri, 30 August 2013 15:19
Share

 

 

Profesorul yoga Gregorian Bivolaru a transmis participanților la Tabăra spirituală yoghină de vacanță – Costinești 2013 un important mesaj referitor la anumite evenimente catastrofale ce este posibil să se producă în următoarele luni. Va oferim în continuare transcrierea acestui mesaj.

 

Dragii mei,

 

Considerăm că este stringent necesar să vă aducem la cunoștință anumite informații recente extrem de semnificative.

 

Actualmente, Soarele trece prin o serie de schimbări acute majore, ce se vor resimți și pe Terra.

În urmă cu câteva săptămâni, o furtună solară electromagnetică de proporţii a trecut razant pe lângă planeta noastră, omenirea fiind la un pas de un dezastru major. Experți în amenințări de tip puls electromagnetic (EMP) au informat că furtuna solară a intersectat orbita Pământului cu doar aproximativ două săptămâni înainte ca acesta să ajungă în acel punct. Henry Cooper, președintele organizației de apărare antirachetă High Frontier, cel care în timpul administrației Reagan a condus negocierile cu Uniunea Sovietică cu privire la armele strategice, a declarat, referitor la acest eveniment, că „Omenirea a fost foarte aproape de o catastrofă de tip EMP”.

 

Citeşte mai mult...
 
Scrisoare pentru Adrian Năstase PDF Imprimare Email
Miercuri, 13 Februarie 2013 22:45
Share

 

În data de 1 Februarie 2013, fostul premier Adrian Năstase scria pe blogul personal un articol intitulat ”Prejudiciul ISC? Să fim serioși…”.

Am fost uimit să constat că Adrian Năstase înfiera justiția din România și ne atenționează prin intermediul acestui articol despre amestecul politicului în justiție.

Primul impuls a fost să-l tratez ca pe un infractor. În fond și la urma urmei acest fapt este stabilit deocamdată de o instanță.

Citeşte mai mult...
 
Rețeta – SEX PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 08 Decembrie 2012 00:54
Share

 

 

Rețeta  este simplă și eficientă – Dacă vrei să scapi de cineva, dacă vrei să denigrezi, dacă vrei să demonizezi pe cineva, dacă vrei să ai parte de circ, dacă vrei să manipulezi opinia publică ai o rețetă minune – rețeta SEX.

Rețeta SEX funcționează perfect, fără greșeală, rapid. Este cea mai eficientă metodă de a termina un om, de a-i distruge cariera  sau de a anatemiza o organizație.

Această rețetă este valabilă oriunde în lume indiferent de poziția socială pe care o ai.

Atunci când manipulatorii doresc ca un cap să pice, aplică cu succes rețeta SEX.

Citeşte mai mult...
 
Fostul cursant PDF Imprimare Email
Luni, 06 Februarie 2012 01:05
Share

 

 

”Doar doua lucruri sunt infinite, universul și prostia umană, însă nu sunt sigur despre primul.”

Albert Einstein

Fostul cursant în prostia lui infinită nu realizează că în realitate el ne arată acum adevărata lui față și evident adevărata lui valoare așa zis spirituală.

Același cursant yoghin care altă dată părea plin de aspirație, îl regăsim într-o stare penibilă, plin de ură, blamând tot ceea ce pâna acum agreea.

Citeşte mai mult...
 
Alice – o lume uitată PDF Imprimare Email
Duminică, 18 Decembrie 2011 23:16
Share

 

 

 

 

Lumea poveștilor este fascinantă la orice vârstă și ea are darul de te purta într-o dimensiune ireală pe care o poți intui doar cu inima, dar pe care o poți cutreiera cu sufletul, călătorind imaginativ, vizitând locuri pe unde altă dată iubirea și romantismul se manifestau din plin. 

Citeşte mai mult...
 
<< Început < Anterior 1 2 3 Următor > Sfârşit >>

Pagina 1 din 3