Lectii Suedeze PDF Imprimare Email
Joi, 18 Decembrie 2008 15:37
Share

 

Este evident ca lectia de justitie oferita de statul suedez nu a fost suficienta pentru romani. Astazi Suedia continua sa ne ofere o lectie normala despre democratie.

In schimb, la noi jurnalistii opaci, lipsiti de cultura si educatie, slugile perfecte ale unui sistem masonic “etilist” doresc sa mentina Romania sub papucul ignorantei.

La aceasta stare penibila de ignoranta participa din plin pseudojurnalistii de la fituica Gardianul, care conform directivelor primite nu fac altceva decat sa otraveasca mintea romanului. Nu mai discutam asa-zisul moment “oportun” in care este editat un articol mizerabil la adresa yoghinilor, pentru ca deja cunoastem strategia. Inainte de un eveniment in care este implicata Scoala de Yoga MISA  evident vor apare astfel de articole mizerabile, care au rolul de a discredita scoala de yoga, de a influenta in mod negativ opinia publica, autoritatile, otravind mai departe mintile romanilor avizi de senzational, scandal si barfa.

In schimb cei inteligenti, avand un minim de bun simt, pot observa cu usurinta inconstienta penibila a acestor “jurnalisti” care, dand dovada de o mare prostie, ne descriu cum ar trebui sa functioneze corect o societate normala. In acelasi mod putem observa setea suedezilor de cunoastere, cultura si educatie.

Mai concret despre ce este vorba? Pentru a n-a oara securistii de serviciu de la Gardianul publica in data de 18 decembrie 2008 un articol intitulat: “ <Gurul> suedez din Malmo. Gregorian Bivolaru ii educa pe suedezi: continenta sexuala si noroc”.

Ce putem afla din acest articol?

-       Gregorian Bivolaru a avut parte de un proces corect in Suedia; din pacate in Romania nu are parte de un proces corect. Justitia suedeza a declarat ca Gregorian Bivolaru este NEVINOVAT.

-       Guvernul suedez i-a acordat azil politic. De ce? Pentru ca Gregorian Bivolaru nu are parte de un tratament normal, uman, corect in Romania.

-       Presa penibila romaneasca se incapataneza si acum  sa vada REALITATEA acestor doua aspecte enumerate mai sus.

-       Gregorian Bivolaru preda yoga. Mai precis cursuri despre Continenta Sexuala. Se pare ca suedezii, in comparatie cu romanii, sunt mult mai dornici sa se cultive, sa aiba o educatie si in aceasta directie.

-       Aflam ca in Suedia este posibil sa iti formezi o cultura si o educatie sexuala fara sa fii etichetat in mod abject, asa cum se petrece in Romania.

-       Preturile sunt mici pentru un astfel de curs, tinand cont de faptul ca un curs de yoga tipic occidental ce are o durata de  2 ore are un pret cuprins intre 30 si 50 de euro.

-       Suntem mintiti mai departe cu plangerile parintilor minorilor care au practicat yoga. Minciuni sfruntate, pentru ca eu personal am citit cu mare atentie primul volum al celebrului dosar 6D in care sunt fabricate si prefabricate pseudoprobele prin care se doreste condamnarea pe nedrept a unui numar de 21 de persoane. In acest prim volum sunt stranse toate aceste plangeri ale “parintilor disperati” din perioada 1995 pana in 2005. Nici macar unul, atentie, nici macar unul nu este minor. Ba mai mult, cand citesti o declaratie de genul: “Copilasul meu in varsta de 28 de ani l-a corupt o ticaloasa si l-a dus la <IOGA>”, iti dai seama de cultura si “bunavointa” procurorilor care au luat in seama o astfel de declaratie. Deci, dragi romani, doar minciuni sfruntate.

-       Aflam ca autoritatile au monitorizat inca din 1990 aceasta miscare. Intrebare fireasca – Au incetat macar pentru o secunda aceste autoritati actiunea de monitorizare? Adevarul este trist, asa-zisele autoritati au inceput aceasta monitorizare din anii ’80 - cititi cu atentie cartea domnului Gabriel Andreescu intitulata  “Reprimarea miscarii Yoga in anii ’80” si veti vedea ADEVARUL.

-       Ne putem intreba de ce Gregoria Bivolaru a primit “sprijin parlamentar”, de ce europarlamentarii l-au sprijinit?

Cu bucurie putem afirma ca Suedia este un stat civilizat, cu tristete observam ipocrizia romaneasca. Deocamdata in mod yoghin putem contempla cu o imensa compasiune aceasta “realitate romaneasca”. Pentru noi este o lectie de viata, ne-am maturizat, am redescoperit o fateta a Romaniei pe care am crezut ca am ucis-o in ’89; din pacate am ucis doar oameni.

P.S. Cat timp o sa mai aderam la ipocrizia unor indivizi ce se numesc cu emfaza jurnalisti? Cat timp va trebui sa se mai scurga pana cand romanii sa capete un pic de cunoastere si educatie? Cat timp o sa mai pastram in suflet doar prejudecati ridicate la rang de moralitate in timp ce asa - zisii “morali” isi etaleaza fara scrupul perversitatea?