România versus Suedia PDF Imprimare Email
Marţi, 18 Iunie 2013 19:31
Share

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

Gregorian Bivolaru a fost condamnat la 6 ani de închisoare cu executare pentru act sexual cu un minor în formă continuată.

Decizie dură, nedreaptă, ciudată aș putea afirma fără să greșesc, dar efectiv în acest moment reflectă realitatea românească.

Ce este straniu în această poveste?
Justiția din Suedia l-a reținut pentru cercetări pe Gregorian Bivolaru timp de 9 luni de zile, timp în care un expert în secte, doctor în teologie, dl Karl – Erik Nylund, l-a studiat pe Gregorian Bivolaru a discutat cu el și a urmărit să înțeleagă ce este yoga sau școala de yoga MISA.
În urma acestui studiu aprofundat dl Nylund a prezentat justiției suedeze un raport prin care a arătat valorile școlii de yoga și evident a realizat un portret dl-ului Gregorian Bivolaru.
Justitia suedeză a audiat-o pe Dumitru Mădălina, presupusa victimă a lui Gregorian Bivolaru și s-a convins că Dumitru Mădălina este de fapt  o victimă a autorităților române.
Drept urmare Gregorian Bivolaru a primit azil politic în Suedia,  fiind protejat de autoritățile suedeze.
Ce s-a petrecut în România imediat după  decizia suedeză?
Presa a continuat  linșajul mediatic la adresa lui Gregorian Bivolaru și a simpatizanților săi, mai precis a yoghinilor.
Presa românească s-a transformat în justițiarul de nădejde al autorităților, care dând din colț în colț, au cerut un raport la CSM.
Culmea ironiei  este că CSM-ul a bălmăjit ceva de genul – yoghinii și-au înscenat descinderile din 2004.
Adevărul departe de a ieși la suprafață în ciuda tuturor evidențelor.
Nu avem nicio victimă și ne întrebăm cu stupoare :
Cui i s-a făcut dreptate în acest proces?
Mădălina Dumitru este o victimă a procurorilor care i-au terfelit viața, imaginea, familia folosind instrumentul ”presa”.
Ne întrebăm cum au ajuns în presă așa zisele probe secrete, cărămizile de bază ale acuzării. Suntem convinși că nu vom avea un răspuns pertinent vreodată, mai ales în cazul lui Gregorian Bivolaru.
Am participat efectiv la o excuție publică, mediatică pusă în aplicare în mod sistematic de către marele justițiar Ionut Matei.
1) – A fost audiată mai întâi Mădălina Dumitru – În fața evidenței, judecătorul Ionuț Matei a căutat o soluție aproximativ 50 de zile, timp în care a tot amânat pronunțarea.
2) Mădălina Dumitru a declarat : Nu am făcut sex cu Bivolaru.
3) În acest moment judecătorul Ionuț Matei a casat cele două soluții favorabile lui Gregorian Bivolaru date de instanța de fond de la Sibiu și de instanța de apel de la Alba Iulia.
4) Ionuț Matei reia judecata cazului, unul dintre motive fiind să-i dea dreptul lui Gregorian Bivolaru să se apere.
5) Se resping întrebările incomode puse de avocați pentru martorii acuzării
6) Se resping toate cererile referitoare la interceptările telefonice ilegale
7) Circul mediatic este reînceput în momentul în care ”sursele judiciare” vorbesc despre așa zisele probe – jucăriile sexuale.
8) Se conturează din ce în ce mai mult circul mediatic cu ajutorul unei foste cursante Arabela, care s-a dovedit cu ocazia audierii că este o mincinoasă, ea dorind doar bani.
9) Se respinge comisia rogatorie în contextul în care autoritățile suedeze au răspuns la cererile judecătorului Ionuț Matei și au arătat că procedura este înca în curs de soluționare.
10) Înainte de ultimul termen – Ionuț Matei aruncă bomba în media – chipurile ar fi fost amenințat cu moartea.
11) Presa vuieste, judecătorul e „amenințat”, dar el, marele erou al națiunii, declară că nu se va lăsa intimidat și va face dreptate cu orice preț.
Prețul nu se știe, dar cert este că în publicația online Lumea Justiție în data de 9 iunie apare un articol în care se vorbește de un dosar penal de luare de mită la adresa celor doi judecători din completul negru, mai precis Ionuț Matei și Cristina Rotaru. (http://www.luju.ro/dezvaluiri/anchete/santaj-dna-ii-tine-la-penal-pe-magistratii-din-dosarele-de-coruptie-judecatorii-care-l-au-condamnat-pe-ex-premierul-adrian-nastase-erau-cercetati-de-dna-pentru-mita-si-favorizarea-clanului-camatarilor-cu-putin-inainte-de-condamnarea-lui-nastase-judecatori )
Ceea ce este ciudat este faptul că în numele așa zisului adevăr, justiția politizată joacă după cum i se cântă.
Ce drept la apărare i s-a oferit lui Gregorian Bivolaru dacă el nici măcar nu a fost ascultat așa cum a motivat inițial Ionuț Matei?
De fapt dacă ne gândim bine justiția din România a început în 1989 cu o crimă colectivă, iar acum încă un abuz la adresa unui om linșat mediatic de patru decenii ce mai contează în ochii opiniei publice.
Nu mai punem la socoteală că același complet negru a fost un complet foarte negru pentru Adrian Năstase sau Gigi Becali și foarte „alb și drept” – în viziunea massmediei pentru Gregorian Bivolaru.
Ocaua mică sau ocaua mare? Cu ce măsurăm noi adevărul?
Adrian Năstase din perspectiva massmediei este victima unui complot politic executat de completul negru în timp ce același complet devine foarte drept în cazul lui Gregorian Bivolaru.
Nedreptățile sunt sfidătoare la adresa unui stat de drept, dar nimeni nu dorește să le vadă.
Plângerile realizate de către Gregorian Bivolaru către autoritățile române au fost în zadar.
Presa în mod sistematic este asmuțită împotriva lui Gregorian Bivolaru și împotriva yoghinilor, generând un curent de opinie negativ plin de ură, batjocoritor și calomniator.
Revolta interioară ce te curpinde este uriașă, dar ce putem face acum în aceste momente în care viața noastră este în mâna vânzătorilor de țară?
Trăim efectiv în țara lui Papură Vodă,  statul de drept este departe de a fi România.