Miting la ICCJ PDF Imprimare Email
Miercuri, 23 Ianuarie 2013 23:34
Share

 

 

http://misatv.ro/stiri/proces-23-ianuarie-2013/

 

Ast─âzi 23 ianuarie 2013, a avut loc un nou termen ├«n procesul lui Gregorian Bivolaru la ├Änalta Curte de Casa╚Ťie ╚Öi Justi╚Ťie.

Cu aceast─â ocazie asocia╚Ťia MISA a organizat un miting de protest ├«n fa╚Ťa institu╚Ťiei de pe strada Batistei ├«ntre orele ┬á8.45 - 13.00.

Prin acest protest participan╚Ťii la miting au dorit s─â aduc─â la cuno╚Ötin╚Ť─â opiniei publice modul abuziv ├«n care se desf─â╚Öoar─â procesul lui Gregorian Bivolaru.

 

Prin intermediul acestui proces, România revine, istoric vorbind, într-o perioadă  ciudată când teroarea stalinistă era în floare.

Aceast─â fars─â judiciar─â pe care judec─âtorul Ionu╚Ť Matei o patroneaz─â, pref─âc├óndu-se c─â judec─â de zor, ne ofer─â imaginea sumbr─â, a unui proces realizat la ordin ╚Öi a unei justi╚Ťii ce se manifest─â mai degrab─â ├«n culise dec├ót ├«n sala de judecat─â.

Noi știm însă că mai devreme sau mai târziu, adevărul triumfă. El este mereu același, indiferent de momentul temporal în care îl privim și indiferent de locul din care îl privim.

Tr─âim ├«ntr-o ╚Ťar─â ├«n care s─â fii homosexual este o virtute ╚Öi te bucuri de o deplin─â libertate, dar s─â fii yoghin este ceva care te expune chiar la un proces ce este realizat pe baza comenzilor politice. RU╚śINE !!!

Nedrept─â┼úile continu─â ├«mpotriva noastr─â ┼či ├«mpotriva celui care, ├«n ciuda tuturor interdic┼úiilor ┼či torturilor la care a fost supus, promoveaz─â valorile spirituale autentice.

Reamintesc că în 21.10.2005, Curtea Supremă din Suedia a afirmat că Gregorian Bivolaru nu poate beneficia de un proces corect în ţara noastră riscând să fie supus în continuare unor persecuţii foarte grave, din cauza convingerilor sale religioase.