Cascada abuzurilor în cazul dosarului Gregorian Bivolaru PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 09 Iunie 2012 00:55
Share

 

Motto : Au existat tirani ce pentru o perioadă au părut invincibili, dar s-au înșelat.

Mahatma Gandhi

Speran╚Ťa ┬ác─â ├«ntr-o bun─â zi vom reu╚Öi s─â tr─âim ├«ntr-o ╚Ťar─â civilizat─â, democratic─â, ├«ntr-un stat de drept unde libert─â╚Ťile fundamentale vor fi respectate, se spulber─â pe zi ce trece.

Culmea ironiei am putea spune, dar noi ca yoghini ╚Ötim foarte bine c─â nimic nu este ├«nt├ómpl─âtor ├«n acest Univers, observ─âm cum anomaliile unui sistem mafiot politizat implementat de Adrian N─âstase se r─âsfr├ónge ├«n acela╚Öi timp acum asupra lui ╚Öi ne ofer─â posibilitatea s─â con╚Ötientiz─âm perfec╚Ťiunea Crea╚Ťiei Lui Dumnezeu.

 

Este suficient s─â privim modul ├«n care s-au desf─â╚Öurat evenimentele ╚Öi cu siguran╚Ť─â vom ├«n╚Ťelege dac─â facem apel la bunul sim╚Ť ╚Öi logic─â.

├Än 2004 Adrian N─âstase declan╚Öeaz─â cea mai ├«nver╚Öunat─â campanie ├«mpotriva yoghinilor, opera╚Ťiunea ÔÇŁChristÔÇŁ despre care nu voi mai vorbi acum pentru c─â oricum a fost intens mediatizat─â.

Abuzurile la adresa lui Gregorian Bivolaru nu pot fi catalogate, depășind cu mult prea mult sfera imaginabilului pentru un om normal.

Filmul de scurt metraj ar fi ceva de genul : Gregorian Bivolaru inamicul statului numarul 1, urm─ârit de mai bine de patru decenii pentru atentat la siguran╚Ťa na╚Ťional─â, de╚Ťinut politic ├«n regimul ceau╚Öist, arestat ÔÇŁdemocratic ÔÇŁ printr-o ├«nscenare groteasc─â de trecere frauduloas─â a frontierei, acuzat apoi de sex cu o minora, presupusa victim─â neg├ónd constant timp de 8 ani ├«n fa╚Ťa instan╚Ťei acest lucru. Mai nou acum lui Gregorian Bivolaru fiindu-i casate dou─â hot─âr├óri judec─âtore╚Öti de achitare ┬áde c─âtre un complet de judecat─â, despre care ├«nc─â nu avem certitudinea c─â este legal.

2012 - un an interesant, plin de surprize, Adrian N─âstase ╚Öi Gregorian Bivolaru judeca╚Ťi de aceea╚Öi instan╚Ť─â.

Adrian N─âstase condamnat la doi ani de deten╚Ťie cu executare, Gregorian Bivolaru achitat de dou─â instan╚Ťe ( cea de la Sibiu ╚Öi Alba Iulia).

Dar nu aceasta este problema spinoas─â, ci doamna Ioana Bogdan, care p├ón─â ieri, c├ónd brusc a intrat ├«n concediu, a f─âcut parte din completul de judecat─â pe func╚Ťia de judec─âtor f─âr─â s─â aib─â o decizie preziden╚Ťial─â a╚Öa cum ├«n mod normal ╚Öi de drept ar fi trebuit s─â existe conform legii.

Se pare c─â ├«n Rom├ónia legea este f─âcut─â doar pentru unii ╚Öi cei care teoretic trebuie s─â o sus╚Ťin─â de fapt o ignor─â sau o folosesc ├«n func╚Ťie de comenzile politice primite.

Cei care au descoperit acest viciu sunt avoca╚Ťii lui Adrian N─âstase ╚Öi ├«i mul╚Ťumim lui Dumnezeu Tat─âl pentru aceast─â imagine actual─â.

Evident, institu╚Ťiile autorizate ┬ádau acum din col╚Ť ├«n col╚Ť, ca de obicei avem justific─âri trunchiate, legea fiind interpretat─â ├«n func╚Ťie de interesele politice.

Nu mai avem cum s─â discut─âm despre un stat de drept, nu mai avem cum s─â discut─âm despre independen╚Ťa justi╚Ťiei pentru c─â de fapt indiferent de situa╚Ťie se dore╚Öte de fapt achitarea lui Adrian N─âstase ╚Öi condamnarea lui Gregorian Bivolaru.

Din nou, ca și în 2004, se realizează un circ mediatic imens cu Gregorian Bivolaru, de data aceasta pentru salvarea lui Adrian Năstase.

Vă readuc aminte că în 2004 s-a dorit salvarea lui Gabriel Bivolaru membru PSD și devalizatorul băncii: Banca Română de Dezvoltare.

Site-ul Lumea Justi╚Ťiei ne ofer─â c├óteva informa╚Ťii utile legate de acest subiect :

ÔÇŁ Judec─âtoarea suprem─â de azi, Ioana Bogdan, fost─â procuror la PJS3 ╚Öi apoi devenit─â judec─âtor, prin Hot─âr├órea CSM nr.97/24.05.2000, la Judec─âtoria Sector 3 ╚Öi apoi, cu grad de tribunal, a trecut brusc la CSM, unde a activat la Inspec╚Ťia Judiciar─â a c─ârei ╚Öef─â a ╚Öi ajuns la un moment dat. Alt salt: Ioana Bogdan a fost deta╚Öat─â, pentru trei ani la DNA, ├«n postul de consilier ╚Öef al lui Daniel Marius Morar, ╚Öeful Anticorup╚Ťilor. De aici a fost promovat─â subit la ICCJ ╚Öi a intrat cu predilec╚Ťie ├«n dosarele ├«n care rechizitoriile au fost emise de DNA, de╚Öi pe cea mai simpl─â logic─â de bun-sim╚Ť nu avea ce c─âuta ├«n astfel de dosare din ra╚Ťiuni ce ╚Ťin de obiectivitate ╚Öi impar╚Ťialitate.ÔÇŁ (sursa Lumea Justi╚Ťiei )

├Än data de 7 iunie 2012 a fost un nou termen ├«n cazul lui Gregorian Bivolaru, termen ├«n care avocatul lui Gregorian Bivolaru a recuzat instan╚Ťa.

De┼či recuzat─â, instan┼úa de judecat─â a stabilit ├«n mod ilegal un nou termen de judecat─â pentru 11 iunie 2012, de unde rezult─â c─â judec─âtorii ┼čtiu deja c─â datorit─â interven┼úiilor oculte solicitarea recuz─ârii lor va fi respins─â. ├Än mod normal, din momentul ├«naint─ârii cererii de recuzare ┼či p├ón─â la judecarea acestei cereri de c─âtre un alt complet, judec─âtorii trebuie s─â se ab┼úin─â s─â mai dispun─â ceva ├«n acel dosar. Dup─â solu┼úionarea cererii de recuzare, indiferent dac─â ea este admis─â sau respins─â, dosarul este trimis apoi la registratur─â unde se d─â termenul urm─âtor.

Deci iat─â cum se face justi╚Ťia ├«n Rom├ónia ÔÇô ├«n func╚Ťie de interesele politice.

╚śi ne mai ├«ntreb─âm oare de ce statul rom├ón cheltuie de zeci de ani de zile ┬ámilioane de euro ca s─â-l ├«nfunde cu orice pre╚Ť pe Gregorian Bivolaru?