Gregorian Bivolaru condamnat politic PDF Imprimare Email
Miercuri, 06 Iulie 2011 18:32
Share

 

Foto by Pierre Crie - http://pierrecrie.blogspot.com/

Mai devreme sau mai târziu adevărul va ieși întotdeauna la suprafață. Pe data de 4 iulie 2011 Tribunalul București a făcut publică hotărârea instanței de judecată din dosarul nr. 48765/3/2010 prin care se stabilește caracterul politic al condamnărilor domnului Gregorian Bivolaru dinainte de 1989.

Nu are sens să repet abuzurile la care a fost și este mai departe supus Gregorian Bivolaru, însă îmi permit să mă întreb mai mult retoric până unde și până când va mai dura această perioadă ciudată în care românul furat de iluzia democrației va mai accepta orice gogoașă prezentată prin canalele mediatice ca fiind Marele Adevăr.

Presa actuală nu suflă nimic despre acest eveniment. Este și normal să fie așa, pentru că dacă ar exista o redacție media, care să își permită o informare corectă a opiniei publice atunci cu siguranță românii ar gândi diferit și nu ar mai putea fi manipulați atât de ușor.

Ne bucurăm pentru că acest adevăr a ieșit la suprafață și cine știe poate că tovarășii jurnaliști-securiști vor observa și ei că a sosit timpul pentru un upgrade. Le urăm succes și sperăm să își trateze cât mai repede erorile de gândire.