Păcălici pe post de jurnaliști PDF Imprimare Email
Miercuri, 04 Mai 2011 20:20
Share

 

În data de 4 Mai 2011 postul de televiziune Antena 1, în cadrul știrilor de la ora 19 a emis din nou o informație falsă legată de Tabăra yoghină de vacanță din Heculane. Mai precis au afirmat că Spirala Yang din data de 3 Mai 2001 a fost amânată.

Ca de obicei pseudojurnaliștii de la Antena 1 au capul în sac și ne demonstrează încă o dată capacitatea lor de a fi slugoi perfecți, capabili să emită știri la comandă.

Pe această cale vă informez că Spirala Yang formată din bărbați a fost realizată într-un spațiu privat. Spirala Yang nu a fost amânată.

Inclusiv sătenii cu ”chifteluța” au cunoscut acest aspect și ca de obicei ne-au întâmpinat la ieșire cu produsele lor proaspete.

 


Dar așa este cand ai un șef care iți dă dictare la programul faimos de ”Știri Proaste” made in Antena 1 TV.

Poate în cincinalul viitor, domnilor pseudojurnaliști, veți reuși să pricepeți măcar faptul că o spirală poate fi Yang sau Yin. Sintagma ”Spirala Energetică” vă aparține, așa cum vă aparține și termenul de ”Guru”, așa cum vă aparțin miile de aberații emise pe postul TV doar pentru a impresiona și manipula opinia publică.

O altă minciună sfruntată emisă de Anca Mitrescu este că a fost angajată o firmă de pază și protecție. Ar fi util dacă ați indica măcar, ca să știm și noi care este firma respectivă și în baza cărui contract ea ar deține legături cu noi. Nu există doamnă nici o firmă care să ne păzeasca cu ”strășnicie” așa cum afirmați doar ca să dați o aparentă forță unei știri de doi bani. Noi suntem obligați de unii ca voi să ne păzim singuri de miile de abuzuri pe care le-ați realizat și le realizați la comandă.

Merită să vă întrebați de ce acceptați această stare mizerabilă de slugoi perfecți ce muncesc dar nu gândesc, pentru că gândesc alții și pentru voi. Culmea ironiei este că voi acuzați yoghinii de starea în care de fapt vă aflați. Cine o fi spălat pe creier, cel care spune: Da șefu, pentru bani scriu orice vreți sau cel care a ales un mod de viață sănatos?

O să le propun colegilor practicanți de yoga să vă ofere premii pentru minciună, pentru calomnie, pentru abuzuri, pentru prostie. Le meritați din plin și cu siguranță sunteți campioni.

Fotografia de mai sus reprezintă o Spirală Yang formată doar din bărbați. Ea a fost realizată Marți 3 Mai 2011 într-o sală privată din stațiunea Heculane.

Domnilor pseudojurnaliști ca să deveniți jurnaliști aplicați codul deontologic al jurnalistului. Succes maxim vă doresc de aici din Heculane.