Gelu Voican turnătorul lui Gregorian Bivolaru PDF Imprimare Email
Luni, 04 Aprilie 2011 22:10
Share

 

Așa arată o parte din dosarul de informator a lui Gelu Voican Voiculescu. Peste 3000 de file descriu cum așa numitul „Călugărul” alias Gelu Voican Voiculescu l-a turnat pe Gregorian Bivolaru la securitate.

 

 

După decenii pline de abuzuri adevărul despre Gregorian Bivolaru iese la suprafață ușor dar sigur, dărâmând rând pe rând minciunile cusute deja cu sârmă, pentru că ața folosită de securitate nu mai suporta nici măcar ea atâta minciună.

 

Evident este un proces ce necesită timp și răbdare, timp în care yoghinii suportă mai departe supliciul dorinței lor de libertate spirituală. Este drept că și-au asumat un rol aparent imposibil dar merită să vă gândiți măcar și pentru o clipă cum ar arăta o societate vegetariană ce nu consumă alcool, tutun, cafea, droguri? Cum ar fi lumea dacă nu ar exista războaie? Câte femei ar fi împlinite dacă bărbații ar dori să învețe să facă dragoste cu continență?

Da, Gregorian Bivolaru ne-a învățat să practicăm yoga, să trăim liberi, să ne depășim prejudecățile, să iubim și tot Gregorian Bivolaru a devenit o persoană non grata în momentul în care el a refuzat să se supună unui regim totalitar. Gregorian Bivolaru a refuzat și masoneria. Din acest motiv Gelu Voican Voiculescu a devenit virulent la adresa sa și nu este singurul în această ipostază penibilă. Merită să o amintim aici și pe Irina Holdevici general de securitate în rezervă care pentru bani l-a turnat pe Gregorian Bivolaru la securitate, care pentru bani a semnat un așa zis raport psihologic al yoghinilor.

Dacă era vorba doar despre sex de ce atâta efort ca să distrugi un om? Decenii de coșmar, arestări, bătăi, închisoare, atentate, exil, mii de pagini calomniatoare, sute de emisiuni și știri penibile, oameni lipsiți de demnitate puși să discute despre ceva ce nu cunosc, un popor manipulat și ațatat împotriva unui singur om – Gregorian Bivolaru.

Timpul – Kali - nudă și impudică, în marea ei detașare, ne va revela pas cu pas adevărul. Cu siguranță vom reuși să vedem până la urmă adevărul.