SEXUL vinde. Cum este fabricat scandalul MISA PDF Imprimare Email
Vineri, 21 Ianuarie 2011 15:04
Share
 
 
Nu știu dacă să râd sau să plâng, dacă este o glumă proastă sau realitate, dar cert este că România rămâne țara tuturor posibilităților. 
După ce am citit articolul ”Procurorii cei hoţi care s-au pretat la o serie de abuzuri flagrante, săvârşind ilegalităţi, furturi şi îndrăznind să încalce multe dintre legile penale în vigoare strigă acum: SĂRIŢI, HOŢII! (partea a treia)” postat pe site-ul yogaesoteric http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=6530 în care sunt prezentate documente oficiale, rămân perplex și totuși îmi vin în minte câteva întrebări: 
- Trăim într-un stat de drept ce respectă dreptul fundamental al fiecărui cetățean? 
- Există justiție neaservită politic?
- Jurnaliștii sunt doar păpuși comandate politic?
- Unitățile militare se ocupa în mod special de sex? 
Rămâi mut de uimire când vezi o unitate militară, mobilizată de război, înarmată ca pentru război, primind misiune de lupta ca să-l prezinți la televizor în modul cel mai grotesc posibil pe Gregorian Bivolaru din motiv ca face… sex și ca să constaţi că o tânără practică yoga (“... Am spart uşa cu umărul, iar în interior am găsit o persoană de sex feminin, îmbrăcată, ce se afla pe podea într-o poziţie de yoga (lotus)”). 
Oameni buni din banii noștri, adică banii publici, tot acest aparat format din procurori, judecători, jandarmi a fost mobilizat la comandă politică, ca să execute cel mai mare ABUZ și jaf armat postdecembrist, pentru că Bivolaru Gregorian practică yoga. 
Evident acest aparat binedefinit a folosit și folosește din plin instrumentul” presa liberă” pentru a-și cosmetiza acțiunile și pentru a arăta opiniei publice vezi doamne cât de” ticăloși” sunt yoghinii. 

În ciuda faptului că justiția suedeză a acordat azil politic lui Gregorian Bivolaru, chiar dacă procesul de la Sibiu a fost și el câștigat de către Bivolaru Gregorian, acest instrument fățarnic și pervers ce este presa îl condamnă, îl calomniază mai departe pe Gregorian Bivolaru. De ce? Așa a primit ordin... 
Dacă ar fi fost cu adevărat vorba de sex în grup și urinoterapie pentru ce a fost necesara angrenarea trupelor speciale mobilizate ca pentru război („În data de 18.03.2004, în jurul orei 02.00 am fost sunat de către locotenent Rotariu care m-a anunţat că este alarmă de luptă, iar eu la rândul meu mi-am anunţat grupa conform lanţului de alarmă. Am ajuns la unitate după aproximativ o oră, am fost trecut în tabel la ofiţerul de serviciu după care am mers şi m-am schimbat în uniformă. Am ridicat dotarea, respectiv vesta şi casca antiglonţ, cagula, precum şi armamentul din dotare compus din pistol calibru 9 mm model STECIKIN cu 40 de cartuşe, mergând apoi în clubul detaşamentului unde locotenent. Rotariu ne-a împărţit pe echipaje.”)? Ca să intre jandarmul în forță și să îndrepte arma către o femeie ce practică yoga – mai precis padmasana. Super tare. 

Tovarăși jandarmi, declar pe proprie răspundere că mâine stau pe cap – gol puşcă! Să veniți cu pușca la adresa următoare: Piaţa Romana Nr 9. Atenție treceți pe la Bălan mai întîi pentru ordin... 
Iți este necesar mult umor, detaşare și răbdare ca să vezi până la urmă că este o mare cacialma, comandată politic în 2004 și instrumentată de George Bălan. 

Domnule Bălan păi de la” date informatice” și” trafic internațional” (trafic de ce? Nu știm nici noi) și până la ceea ce ne prezintă așa zisa presă liberă de ani de zile mai precis SEX este o mare distanță, adevărul fiind de fapt - YOGA. 
In ciuda tuturor documentelor oficiale extrase din arhivele securității și prezentate de către Gabriel Andreescu, în ciuda faptului că justiția l-a declarant nevinovat pe Gregorian Bivolaru, presa continuă să bată câmpii, consolidând mai departe imaginea grotească despre yoga și Gregorian Bivolaru. În aceste condiții în care adevărul este bine ascuns de presă, tovarășul de nădejde George Bălan ocupa funcții importante în CSM. Este plătit mai departe de către noi, din banii publici, ca să mintă și să apere interesele unor clanuri politice. 

Oameni buni nu v-aţi saturat de minciună? Cum vreţi voi să existe dreptate în această țară când drepturile ne sunt încălcate? Ne-ați hulit, ne-ați huiduit, ne-ați batjocorit, ne urâți fără să știți de ce, fără să ne cunoașteți, fără să știți adevărul despre noi. Nu v-ați săturat să fiți marionete? Vă plângeți că este rău în România, dar în același timp acceptați toate aceste minciuni sfruntate. Treziți-vă români și analizați realitatea – acești tovarăși gen George Balan își bat joc de noi.