Abuzuri
ANUNŢ IMPORTANT DIN PARTEA CONDUCERII MISA PDF Imprimare Email
Vineri, 30 August 2013 15:16
Share

 

 

Conducerea MISA anunţă pe aceasta cale că a luat deja act de existenta unei scrisori calomnioase, plină de insinuări abjecte, anonime ce a fost postată pe site-ul său personal de către fostul cursant Mihai Rapcea. Acţiunile sale pline de ură, veninoase şi defăimătoare la adresa acestei Școli de yoga sunt de altfel notorii şi ele reflectă dorinţa sa furibundă de răzbunare pentru că a fost eliminat de la cursurile acestei şcoli datorită abaterilor grave pe care le-a săvârşit. Cu toate că această aşa-zisă scrisoare colectivă ce este anonimă nu ar trebui să fie – câtuşi de puţin – luată în considerare de conducerea MISA, anunţăm pe aceasta cale că în mod excepţional ea va face totuşi obiectul unor întâlniri şi discuţii colective (cu toţi membrii care locuiesc în aşezămintele spirituale ale Școlii MISA), iar toate aceste dezbateri vor începe şi apoi se vor realiza în mai multe etape, după data de 20 septembrie 2013.

 

Citeşte mai mult...
 
România versus Suedia PDF Imprimare Email
Marţi, 18 Iunie 2013 19:31
Share

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

Gregorian Bivolaru a fost condamnat la 6 ani de închisoare cu executare pentru act sexual cu un minor în formă continuată.

Decizie dură, nedreaptă, ciudată aș putea afirma fără să greșesc, dar efectiv în acest moment reflectă realitatea românească.

Ce este straniu în această poveste?
Citeşte mai mult...
 
Orbul găinilor și linșajul mediatic PDF Imprimare Email
Joi, 30 Mai 2013 15:28
Share

În cadrul mass mediei, atunci când este vorba despre Gregorian Bivolaru, yoga sau MISA se produce fenomenul orbul găinilor.

Conform dicționarului explicativ al limbii române, orbul găinilor, popular vorbind, este numele unei boli de ochi care se manifestă prin imposibilitatea de a vedea după apusul soarelui.

Totuși se pare că în cazul lui Gregorian Bivolaru, această boală este acutizată, permanentizată, ea manifestându-se pe tot parcursul zilei, de foarte mulți ani de zile.

În ciuda faptului că mii de oameni practică yoga ei întâlnindu-se anual în taberele internaționale și chiar dacă celebra spirală este cunoscută acum de către oricine, totuși acest fenomen de orbire rămâne evident.

Se pare că în media nimănui nu-i pasă de miile de oameni fericiți care practică yoga. Media nu dorește să vadă aceasta în ciuda evidențelor mai mult decât clare dacă vom ține cont de știrile pe care tot media ni le furnizează atunci când ne anunță că mii de oameni au format o spirală.

Citeşte mai mult...
 
JUSTIŢIA LA ORDIN PDF Imprimare Email
Vineri, 01 Februarie 2013 14:39
Share

 

Un nou abuz incredibil, dar evident, ce s-a petrecut la Înalta Curte de Casație și Justiție în cadrul procesului profesorului de yoga Gregorian Bivolaru

 

Este tragic și revoltător să constați că într-o țară așa-zis democratică și liberă cum vrea să pară România, justiția este ea însăși izvor de nedreptate.

Cel înțelept suportă cu stoicism nedreptățile ce i se fac și se consolează cu faptul că el nu va săvârși niciodată nedreptăți.

Acela care săvârșește o nedreptate atrage în mod inevitabil în ființa sa nedreptate. Apoi, la momentul potrivit, acela care a semănat nedreptățile, va culege ulterior suferința și nefericirea.

Greogorian Bivolaru

Cu toate că România de azi este o țară membră a Uniunii Europene, a devenit aproape un obicei ca multe dintre plângerile ce evidenţiază abuzuri sau disfuncționalități grave să fie respinse cu nonşalanţă, chiar cu impertinență, de justiția română, în ciuda faptului că există dovezi edificatoare că se încalcă în mod flagrant legea. În felul acesta, toate abuzurile și nenumăratele ilegalități care mai de care mai mari au marcat și încă marchează procesul profesorului de yoga Gregorian Bivolaru. Toate acestea demonstrează cu prisosință că ceea ce ar trebui să fie o justiţie corectă și imparțială se petrece în realitate în România, întocmai precum într-o ţară bananieră unde domnește... justiţia bunului plac. Deși dosarul lui Gregorian Bivolaru este deja notoriu nu numai aici în România ci chiar și la nivelul anumitor foruri ale Uniunii Europene, prin evidența, strigătoare la cer, a abuzurilor și ilegalităților (toate acestea atestând în mod direct că este vorba de un caz manipulat din culise de o așa-zisă justiție „la ordin”), considerăm că este necesar să precizăm că din nefericire el nu este singular decât prin amploarea și numărul nedreptăților și persecuțiilor, unele dintre ele fără precedent, ce l-au însoțit, și nu prin existența propriu-zisă a acestor abuzuri și ilegalități, unele dintre ele uimitoare. După cum se știe deja destul de bine, atunci când o ființă umană nevinovată devine, în România, victima nedreptăţilor justiţiei, aproape niciodată o astfel de faptă (ce provoacă de cele mai multe ori consecinţe cumplite) nu este apoi cercetată și pedepsită de lege. Spre exemplu, este binecunoscut de noi românii că în cazul tuturor nedreptăţilor cumplite de care s-au făcut vinovaţi judecătorii pe vremea odiosului regim dictatorial Ceauşescu, ulterior niciunul dintre acești judecători care au acţionat la comandă politică nu au fost vreodată traşi la răspundere pentru abuzurile pe care le-au făcut prin intermediul unei aşa-zise „justiţii”, care a funcţionat timp de zeci de ani la comandă politică.

Citeşte mai mult...
 
Drept la replică PDF Imprimare Email
Vineri, 01 Februarie 2013 14:35
Share

 

 

Către redacţia Cancan,

în atenţia redactorului şef Oana Costea

 

 

Biroul de presă MISA, susţinând atât faptul că orice persoană are dreptul la libertatea de exprimare, care cuprinde libertatea de opinie şi libertatea de a primi sau de a comunica informaţii, dar arătând totodată că libertatea de exprimare nu poate prejudicia demnitatea, onoarea, viaţa particulară a persoanei şi nici dreptul la propria imagine, ţinând cont de faptul că exercitarea dreptului la liberă exprimare comportă îndatoriri şi responsabilităţi, solicită acordarea  dreptului  la replică la articolele: „Pictorial de senzatie cu “reginele” lui Gregorian Bivolaru! Guru si-a ales numai “bunaciuni” cu facultate!”, „Viata dubla a fetelor lui Guru Bivolaru! Ziua sunt femei serioase, noaptea se dezlantuie la videochat sau la bara de striptease!”, „S-a inconjurat numai de femei frumoase! Sexy-psiholoaga de la MISA este subalterna celebrului doctor Cristian Andrei!”, „Yoghina Ioana, fosta iubita a lui Guru Bivolaru, face avere in filmele XXX! Brutareasa are cei mai mari sani din industrie”, apărute în  ediţia on line, având ca  autor pe Mariana Apostol, prin publicarea, în aceleaşi condiţii editoriale, a următoarei replici:

 

„Cancan” vrea să-şi atragă cititorii cu imagini din „Yoga Magazin”, aruncându-le însă în derizoriu prin comentariile asociate

 

Asociaţia MISA  funcţionează în conformitate cu prevederile O.G. nr. 26/2000 privind asociaţiile şi fundaţiile, are ca scop şi obiect statutar promovarea practicii yoga tradiţionale şi a practicilor şi valorilor spirituale autentice, printr-o  abordare modernă, multidisciplinară şi aplicaţii în diferite domenii de activitate (ştiinţă, artă, sănătate, inclusiv în viaţa cotidiană), fără ca activitatea sa să implice activităţi cu conotaţie sau caracter sexual, aşa cum s-ar putea interpreta din articolele publicate de „Cancan”.

 

Citeşte mai mult...
 
Miting la ICCJ PDF Imprimare Email
Miercuri, 23 Ianuarie 2013 23:34
Share

 

 

http://misatv.ro/stiri/proces-23-ianuarie-2013/

 

Astăzi 23 ianuarie 2013, a avut loc un nou termen în procesul lui Gregorian Bivolaru la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Cu această ocazie asociația MISA a organizat un miting de protest în fața instituției de pe strada Batistei între orele  8.45 - 13.00.

Prin acest protest participanții la miting au dorit să aducă la cunoștință opiniei publice modul abuziv în care se desfășoară procesul lui Gregorian Bivolaru.

Citeşte mai mult...
 
Miting de protest PDF Imprimare Email
Miercuri, 19 Decembrie 2012 16:16
Share

 

Photo  Oloier Mălin

http://misatv.ro/stiri/18-decembrie-2012-un-nou-termen-in-dosarul-lui-gregorian-bivolaru/

Marţi, 18 decembrie 2012 a avut loc un nou termen în procesul lui Gregorian Bivolaru, în cadrul dosarului penal 405/85/2005, judecat de ICCJ.

Cu această ocazie asociația MISA a organizat un miting de protest în fața instituției de pe strada Batistei între orele  8.45 - 13.00. Mitingul a urmărit să semnaleze opiniei publice faptul că Gregorian Bivolaru, membru fondator al acestei asociaţii, nu are parte de un proces corect în România. Mitingul ca măsură de protest este necesar şi pentru a atrage atenţia asupra modu lui incorect în care procesul (şi în general cazul MISA-Bivolaru) se reflectă în presă.

Citeşte mai mult...
 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 Următor > Sfârşit >>

Pagina 1 din 4